Eind 2020 is Tim Kusters na een kennismaking met de VVD-fractie lid geworden van de VVD Gilze en Rijen. Tim deelt zijn verhaal.

“Mijn naam is Tim Kusters, 31 jaar, en ik woon samen met mijn vrouw en dochter van bijna 2 in het mooie Gilze. Heel mijn leven ben ik al werkzaam in de gastvrijheidsindustrie. Op de dag dat ik 15 jaar oud werd ben ik begonnen met werken bij Van der Valk. Door veel ervaring op te doen en heel hard te werken ben ik in 2019 samen met mijn compagnon restaurant ‘De Huyskamer’ aan het Bisschop De Vetplein in Gilze gestart. Twee jaar later opende we ons tweede restaurant in Esbeek.”

Ondernemen is Tim met de paplepel ingegoten. Zijn beide ouders zijn ondernemer en hun vader en moeder waren ook ondernemers. Die ‘ondernemersgedachte’ dreef hem naar de lokale politiek. “Het feit dat je je kan richten op lokale belangen en kan meedenken over wat er speelt in je eigen gemeente was voor mij de reden om eens te gaan praten met de VVD Gilze en Rijen. Ik denk vaak bij mezelf; schreeuwen langs de zijlijn kan iedereen, maar daar bereik je niks mee. Als je zelf je stem laat horen kom je ergens. Ook dat is ondernemen.”

Tim wil zich de komende jaren inzetten om onze vier dorpen nog mooier te maken. Kijken naar wat het beste is voor onze inwoners en ondernemers. “Ik zou ook graag mijn leeftijdsgenoten willen laten zien dat lokale politiek best leuk kan zijn. Daarnaast kun je een steentje bijdragen om iets voor elkaar te krijgen in je eigen dorp. Hoe gaaf is dat. Daar kan geen avond Netflixen tegenop!”

Wilt u ook met de VVD Gilze en Rijen aan de slag voor onze vier dorpen? Of heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met één van onze raadsleden: Hans Rutten op 06-22956693 en via hansrutten8@gmail.com, Ryan van Osch op 06-42624667 en via ryanvanosch@gmail.com en Hans van Nistelrooij op 06-20423087 en via h.van.nistelrooij@ziggo.nl. Of benader ons via Facebook of Instagram.