Op 16 maart 2022 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. De PvdA Gilze en Rijen is een partij met een eigen geluid, met duidelijke keuzes vooral voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een partij die zich laat zien en goed naar de mensen luistert. Met bij de eerste tien kandidaten een fraaie mix van ervaren én nieuwe kandidaten, enthousiaste opvolgers en ervaren ondersteuners. Met op plaats 8 Stijn van der Heijden uit Hulten.

Hultenaar met Rijense roots
Stijn van der Heijden (40) is geboren in Rijen, maar woont samen met zijn vrouw en hun twee kinderen in Hulten. Stijn is al ruim 13 jaar werkzaam bij Ericsson.
Naast fitnessen en hardlopen, gitaar spelen, in de tuin werken, lezen en biljarten (driebanden) in competitieverband is Stijn al vele jaren lid van de PvdA en op dit moment actief als secretaris van de afdeling.

Behoud groene buffer
Uiteraard heeft Stijn voor Hulten bijzondere aandacht. Stijn: “Wij zijn in Hulten gaan wonen, omdat we veel ruimte om ons heen willen. Zo ook een stuk open landschap aan de rijksweg als groene buffer tussen industrieterrein De Haansberg en Hulten. Tegen eerdere afspraken in, om deze buffer volledig te behouden, zijn er nu plannen om in een deel van dat gebied bedrijfspanden te bouwen. Dat mag niet doorgaan. Ik ben dan ook blij dat de PvdA Gilze en Rijen strijdt voor het behoud van de volledige groene buffer tussen Rijen en Hulten”. Dit geldt overigens ook voor het open landschap bij Wijkevoort waar de gemeente Tilburg megabedrijfshallen wil plaatsen.

Informatie
Een stem op Stijn van der Heijden is een stem op de PvdA, een zichtbaar betrokken partij! Stijn kun je gewoon bellen 06-15553541 of mailen stijnvan_der_heyden@hotmail.com, ook na 16 maart!

Kijk voor het complete verkiezingsprogramma op de website: PvdA Gilze en Rijen
Volgens ook op Insta: @pvdagilzeenrijen of op Facebook: PvdA Gilze en Rijen
@gemeenteraadverkiezingen @gilzerijen