Word Digisterker met deze vierdaagse cursus

Overheden verwijzen burgers steeds vaker naar hun digitale loketten en dat zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen van zorg, om werk te zoeken, het regelen van DigiD of het doorgeven van een verhuizing, straks kun je het gemakkelijk zelf!

Wat ga je leren?
Deze cursus leert je in een rustig tempo gebruik te maken van de digitale diensten van de overheid. In een kleine groep (max. 8 personen) leer je bijvoorbeeld een DigiD aan te vragen en te gebruiken, digitale aanvragen te doen bij de gemeente, te werken met MijnOverheid, de Berichtenbox, Regelhulp en nog veel meer. Laptops zijn aanwezig. Je mag ook je eigen tablet meebrengen. Basiskennis van computer (of tablet) en internet is wel nodig.

Meld je nu aan!
Deelname kost € 15, inclusief cursusboek en een kopje koffie of thee. De cursus bestaat uit vier lessen op vrijdag 4, 11, 18 en 25 november, van 14.00 tot 16.00 uur. De locatie is Theek 5 Rijen bij Cultureel Centrum De Boodschap. Meld je aan in de bibliotheek of via www.theek5.nl/digisterker.