Details:

Kinderdagverblijf Villa Nova in Gilze heeft een prachtige locatie in cultureel centrum De Schakel. Villa Nova is een plek vol aandacht voor kinderen van nul tot vier jaar. De vertrouwde gezichten van deskundige pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat uw kind zich bij ons prettig voelt.

Op onze babygroep krijgen babyโ€™s letterlijk de ruimte. Ze bepalen hun eigen plek en hun eigen tempo. Daarbij laten we ons inspireren door de ideeรซn van de Hongaarse kinderarts Emmi Pikler. Dat zie je terug in de rust die de groep uitstraalt, de inrichting en het spelmateriaal. Er is veel aandacht en tijd voor het individuele kind.

Kinderdagverblijf Villa Nova besteedt aandacht aan alle ontwikkelingsgebieden. We bieden verschillende activiteiten aan gericht op de verschillende leeftijden. De peuters dansen en ravotten bijvoorbeeld in de grote speelhal van de buitenschoolse opvang of knutselen in het atelier. In de gezellige leeshoek kunnen we samen rustig een boekje lezen.

Natuurlijk zijn we ook veel buiten. Er is een mooie buitenruimte met allerhande klim- en speelmogelijkheden. We wandelen samen of doen een boodschap. Bij Villa Nova is het altijd feest.


Contactgegevens:

Adres: Kerkstraat 104
5126 GD Gilze

Website: https://www.kinderopvanghumanitas.nl/kdvskoebidoe/348/website/1010/onzelocatie/7120/
Telefoon: 0161-452962

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

kinderdagverblijf,gilze, onderwijs, school