Details:

Kinderdagverblijf Skoebidoe is gevestigd in Brede School De Vijf Eiken, een prachtige splinternieuwe locatie.

De inrichting is helemaal afgestemd op onze visie, die is gebaseerd op de ideeën van de Hongaarse kinderarts Emmi Pikler. Er is op de babygroepen bijvoorbeeld een grote grondbox waarin baby’s alle ruimte hebben om zich in eigen tempo te ontwikkelen. Die visie zie je ook terug in de rust die de groep uitstraalt. Er is veel aandacht en tijd voor het individuele kind.

Dat geldt ook voor de peutergroepen. Peuters moeten zich vrij kunnen bewegen, binnen en buiten, in de groep en buiten de groep. Pedagogische medewerkers ondersteunen en stimuleren hen in hun persoonlijke ontwikkelingen. We bieden verschillende activiteiten aan gericht op verschillende ontwikkelingsgebieden.

In de verschillende hoeken die de groepsruimten van de peuters hebben, kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Ze kunnen verkleden, knutselen, winkeltje spelen of naar een verhaaltje luisteren in de mooie leeshoek. Op het zogenaamd Zintuigeneiland komen alle zintuigen aan bod en buiten zijn er klim- en klautermogelijkheden. Op kinderdagverblijf Skoebidoe komen kinderen tijd te kort.


Contactgegevens:

Adres: Leuvenstraat 5
5121 VC Rijen

Website: https://www.kinderopvanghumanitas.nl/kdvskoebidoe/348/website/1010/onzelocatie/7120/
Telefoon: 0161-227436

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

kinderdagverblijf, rijen, vijf eiken, onderwijs, school