De Senioren Vereniging Rijen start een bridge cursus voor beginners! Het bridgespel is een erg populair en boeiend kaartspel. Het lijkt veel moeilijker dan het is, want iedereen, zelfs zonder enige kennis van het kaartspel, kan het leren.

Voordelen voor senioren (vanaf 55+): Het is goed voor je sociale contacten, goed voor je hersenen en je kunt het op hele hoge leeftijd nog blijven spelen. Waarom? Omdat je met een partner samen speelt, je samen tot een bieding moet komen en dat je de gespeelde kaarten zo goed mogelijk moet proberen te onthouden.

De SVR bridgeclub heeft het idee opgepakt om een nieuwe beginners cursus te gaan starten o.l.v. een ervaren bridge docent. Aanvang van de cursus is oktober 2018. De cursus bestaat uit 12 lessen, de kosten zijn € 75.00 per cursus exclusief handig naslagwerk van € 11.00. Na het opdoen van wat spelervaring is er de mogelijkheid een vervolg cursus te volgen.

Op zondag 23 september houdt de SVR een open dag in CC De Boodschap en is er de mogelijkheid om alle informatie bij de stand van de bridgeclub aan te vragen en geïnteresseerd u aan te melden. Zet deze dag alvast in uw agenda, u bent van harte welkom!