Foto: Raymon Hermans, Gilze op z’n Hollands 2017 © Corne Hannink

Gilze op z’n Hollands komt eraan met Snollebollekes, John West, Raymon Hermans en Zanger Kafke.

Op zaterdag 11 mei a.s. zal Sporthal Achter De Tuintjes in Gilze voor de derde keer worden omgetoverd tot één groot muziekspektakel met live optredens en veel gezelligheid! De organisatie haalt volgende week een top programma met artiesten naar Gilze: Snollebollekes, John West, Raymon Hermans, Zanger Kafke en Jordy van den Boer! Kortom: allemaal top artiesten op de bühne! DJ Tommy Santo zal zorgen voor de vele muzikale noten tussen de artiesten door.

Eén groot feest
“John West, Snollebollekes en Raymon Hermans zijn grote namen wat garant staat voor één groot feest met al hun hits. Maar ook het fenomeen van dit moment zal naar Gilze komen: Zanger Kafke! Deze populaire zanger zal de tent op z’n kop zetten. Ook met Jordy van den Boer is het altijd een feest”, aldus Niels namens de organisatie.

Kaarten 85% al verkocht!
Met nog één week te gaan en gezien de kaartverkoop beloofd Gilze op z’n Hollands weer één groot feest te worden. De organisatie raad aan om tijdig je kaarten aan te schaffen als je dit muziekspektakel nog wil mee maken, want al meer dan 85% van alle kaarten zijn verkocht.

Kaarten kosten €17,50 in de voorverkoop via www.gilzeopznhollands.nl, Sportcafé Gilze of Smaak in Rijen. Aan de deur (indien beschikbaar) zijn kaarten duurder.

Gilze op z’n Hollands 2019 duurt van 20:00uur tot 01:00uur en toegang is vanaf 18 jaar.