Vrijdag 26 januari aanstaande gaat het eerste oogcafé Gilze-Rijen in dit jaar
van start. Plaats: De Boodschap in Rijen.Aanvang: 14.00 uur; einde: circa 16.00 uur; zaal open: 13.30 uur.

Als thema hebben wij gekozen voor eenzaamheid.

Ben je op zoek naar nieuwe contacten om zo lekkerder in je vel te zitten, er ook bij te mogen horen, dan is het leuk als je iemand kunt vinden die met jou iets wil ondernemen. Een praatje maken, een spelletje spelen, sportief bezig zijn, of een andere activiteit,
Wat het ook mag zijn, Het is fijn als je een beroep kunt doen op een “maatje”.

VIPVoorelkaar (Vrijwilligers InformatiePunt) heeft een aantal “maatjes-projecten” in het leven geroepen. Men zoekt met je mee en probeert iemand te vinden met wie je regelmatig plezier kunt beleven en jou het gevoel geeft dat je er gewoon bij hoort.
Wil je meer weten? kom dan 26 januari naar het Oogcafé in De Boodschap, Nassaulaan 62-64 in Rijen. Daar gaan we in op allerlei mogelijkheden om jouw netwerk te versterken.

Uiteraard zijn vrienden, familie en kennissen ook van harte welkom.
Het oogcafé is een bijeenkomst speciaal bedoeld voor mensen met zichtproblemen.
Ken je iemand in je omgeving die geïnteresseerd is maar de stap naar het oogcafé niet durft te zetten, laat het ons weten. Wij zoeken dan contact.
Zou je graag aanwezig willen zijn maar heb je geen vervoer, stuur dan een berichtje naar email oogcafe@vipvoorelkaar.nl of bel naar 06-57345182. Geef je adres door en wij zorgen ervoor dat jij wordt opgehaald en thuisgebracht.