Gilze, 16 december 2019 – Vermetten | accountants en adviseurs gaat een nieuwe samenwerking aan. Per 1 januari sluit Scheepbouwer & van Zon accountants en adviseurs zich aan bij het Brabantse accountancy- en advieskantoor. Lees hier meer over de aansluiting.

Vermetten | accountants en adviseurs is een full service accountants- en adviesorganisatie voor ondernemers en particulieren in binnen- en buitenland. Bij het kantoor werken zo’n 140 professionals vanuit diverse regiokantoren in Midden- en West-Brabant, waaronder Gilze, Diessen, Made, Oisterwijk, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk.

Scheepbouwer & van Zon
Scheepbouwer & van Zon is een advieskantoor voor MKB ondernemingen, DGA’s en Vermogende Particulieren. Met een team van professionals worden vanuit de vestigingen in Roosendaal en Eindhoven ondernemers en DGA’s ondersteund in het realiseren van hun financiële toekomstdoelen. De diensten van Scheepbouwer & van Zon zullen vanaf 1 januari 2020 worden voortgezet onder de naam SvZ Vermetten. De diensten worden verricht vanuit de vestiging aan het Bisschop de Vetplein 10a in Gilze.

Vermetten | accountants en adviseurs
Voor Scheepbouwer & van Zon biedt aansluiting bij Vermetten zowel een verbreding als een verdieping van de dienstverlening. Naast de reguliere diensten op het gebied van accountancy en belastingadvies biedt Vermetten | accountants en adviseurs onder andere audits, corporate finance, juridische dienstverlening, vastgoedadvies, financial planning, HR-advies en estate planning. Tevens is Vermetten aangesloten bij het internationale accountancy- en tax-netwerk TGS Global dat vertegenwoordigd is in vijftig landen wereldwijd. Bekijk meer informatie op www.vermetten.nl