Aanstaande donderdag 5 maart 2020 start in Rijen de officiële aftrap voor de ingebruikname van het ANWB AutoMaatje. Het ANWB Automaatje is mogelijk gemaakt door de samenwerking van VIPvoorelkaar, Zonnebloem Rijen- Molenschot, VoorMekaar!, SeniorenVereniging Rijen (SVR) en de gemeente Gilze en Rijen. Met ondersteuning van de ANWB.

Wat is een ANWB AutoMaatje?

ANWB AutoMaatje is een vervoersservice voor en door inwoners. Vrijwilligers vervoeren mensen uit het dorp die minder mobiel zijn. Zij doen dit op verzoek. Het is een aanvulling op de bestaande vervoersdiensten. Naast bijvoorbeeld Molenschot Mobiel en Hulpcentrale Gilze. ANWB AutoMaatje is een middel om inwoners langer te laten deelnemen aan het maatschappelijk- en sociale leven.

Ophalen maar!
Samen met een AutoMaatje gaat Wethouder Ariane Zwarts de allereerste deelnemer ophalen. Met als eindbestemming CC De Boodschap in Rijen, waar het officiële persmoment plaatsvindt.

Komt u ook? U bent van harte uitgenodigd.
Via deze weg willen wij u uitnodigen om dit moment bij te wonen. Om 15.30 uur start de aftrap bij CC De Boodschap in Rijen, Nassaulaan 62-64 in Rijen.

Vragen?
Heeft u een vraag over het persmoment? Neem dan contact op met communicatieadviseur Marcella van Haperen – van Deursen van de ABG- organisatie; 06-14764505. Vragen over AutoMaatje kunt u stellen aan Maud Bakx van VIPvoorelkaar. Bereikbaar op telefoonnummer; 06-52393057.