Aanstaande vrijdag 14 augustus heeft Smaak Lokaal in Rijen weer live muziek op het terras van Smaak van 14:00 tot 16:30! Dit keer weer van de enige echte Mick Stender. Mick Stender is het nieuwe Rock ’n Roll symbool van de 21e eeuw. Deze 22-jarige singer-songwriter is een ambitieuze muzikant die zijn eigen songs schrijft in de stijl Americana en Rock ’n Roll.

Hij is geïnspireerd door muzikanten als Elvis Presley, Johnny Cash en Danny Vera. Zijn band bestaat uit een 4-koppige formatie die je terugneemt in de tijd, maar de Rock n’ Roll wel in een fris jasje stopt. In 2019 bracht Mick Stender 2 singles uit die hem brachten naar zijn optredens in Poppodium 013, MuzeMisse in Oss en de Paradox in Tilburg. Nu gaat hij de studio in om zijn eerste EP op te nemen.

Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd.