0161 Events, Zwemclub De Flippers en Theaterschool Babzz doen alle drie mee aan de Rabo ClubSupport. Tijdens deze campagne willen deze organisaties, die alle drie oog hebben voor de kwetsbare mensen in de samenleving, met elkaar samenwerken. Maar wie zijn deze verenigingen, voor sommigen al bekend, wellicht voor anderen nog niet. Een korte presentatie is dan wel op zijn plaats.

0161 events is een vereniging uit- èn voor Gilze-Rijen, die evenementen organiseert voor een brede doelgroep, zoals bingo busreizen en Halloween.
Fun K!ds is het online videokanaal voor kinderen van 0161 events. Fun kids produceert videocontent zoals jeugdseries, programma’s en shows. Momenteel zijn ze druk doende met het opnemen van de jeugdserie Kloes, die medio volgend jaar zal verschijnen.

Wie zijn die Flippers uit Rijen? Een zwemclub bestaande uit 25 enthousiaste vrijwilligers, die wekelijks kinderen en volwassenen met een geestelijke- en of lichamelijke beperking begeleiden in het water. Zij vinden het belangrijk dat mensen met een medisch risico in de gelegenheid worden gesteld om zich zowel geestelijk als lichamelijk op een verantwoorde wijze in een daarvoor speciaal verwarmd bad te kunnen ontwikkelen en ontspannen.

Tot slot theaterschool Babzz, een plek waar waar mensen plezier hebben, kunnen zingen, dansen, acteren, hun talenten kunnen ontdekken…..en waar bijzondere verbindingen gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan de musical, die in juni 2019 opgevoerd werd, waar alle leden van de theaterschool op het podium stonden, groot, klein, talentzz, die bovengemiddelde performance kunnen laten zien, maar ook verstandelijke beperkte mensen, die naar hun trotse oma zwaaien omdat ze er zo van genieten. Alle mensen krijgen een gelijkwaardige plek in de theaterschool en een aanbod, aansluitend bij hun mogelijkheden en talenten.

Drie verenigingen, die één ding in ieder geval gemeenschappelijk hebben. Ze willen het culturele, sportieve of recreatieve aanbod toegankelijk maken voor alle mensen in de samenleving. Mooi toch!

Van 5 t/m 25 oktober kan ieder lid van Rabobank Tilburg eo. stemmen op verschillende verenigingen. Ieder lid mag 5 stemmen uit brengen. Je mag 2 stemmen per vereniging uit brengen. Misschien wilt u eraan denken om als u stemt op één van ons ook uw stem uit te brengen op de anderen. Wij zouden dit super vinden!

Bent u nog geen lid van de Rabobank maar heeft u er wel een rekening?
Maak u dan snel lid via www.rabobank.nl/particulieren/leden/

Hopelijk kunnen wij uw stem verwachten!