Het was heel gezellig vandaag in de Boodschap bij de lunch die werd georganiseerd in het kader van Week tegen de Eenzaamheid. 24 mensen kwamen lunchen en er werd veel gepraat en gelachen en de lunch was heel goed verzorgd door de Boodschap met vegetarische en halal broodjes. Aan iedereen is gedacht!

Hartelijk dank aan de gemeente Gilze en Rijen voor het aanbieden van deze lunch en aan CC De Boodschap voor lekkere broodjes met soep en gastvrije ontvangst. Vrijwilligers, samen met Jan van de Velden, serveerden de lunch uit en maakten met iedereen een praatje. Mooi om te zien was hoe makkelijk het ons inmiddels afgaat om een ‘Coronaproof’ lunch te organiseren.

Enkele quotes van de deelnemers:
“Ik moet er niet aan denken om weer drie maanden opgesloten te zitten. Wat fijn dat er een lunch op deze manier wordt aangeboden en om weer onder de mensen te zijn. Ik heb er van genoten.”

“Het was erg gezellig. Volgende keer kom ik weer en ga ik bij andere mensen aan tafel zitten want ik vind het leuk om met verschillende mensen te spreken”.

Heeft u zin om ook een keer aan te sluiten? De eerstvolgende lunch is 30 oktober in CC De Boodschap. Aanmelden is verplicht: komerbij@vipvoorelkaar.nl of bel/app naar
06 573 451 82