Ieder dorp in onze gemeente verdient een klavertjevier als verfraaiing van de dorpsentree. De gemeenteraad vroeg het college om vooruitlopend op de herinrichting van Hulten alvast een klavertjevier in Hulten te plaatsen. TBB in Gilze is het klavertjevier aan het maken.

Wethouder Aletta van der Veen nam samen met enkele leden van de belangenvereniging Hulten en de werkgroep Hulten Belang een kijkje in de productiehal en kreeg uitleg over de manier waarop het metalen klavertje vorm krijgt: “mooi om te zien hoe er wordt gewerkt aan deze opdracht. Dat is puur vakmanschap.”

De belangenvereniging Hulten en de werkgroep Hulten Belang hebben als tijdelijke locatie voor het klavertjevier de hoek van de Broekdijk/Rijksweg N282 aangewezen. De definitieve plaats is straks onderdeel van in de herinrichting. Bewoners kunnen later dit jaar hun voorkeur voor een definitieve locatie aangeven. Er staan al klavertjesvier aan de rand van Rijen, Gilze en Molenschot.

Later dit jaar start de provincie met de verbreding van de N282 bij Rijen en Hulten. De provinciale weg gaat dan niet meer door maar langs Hulten. Hulten wordt dan autoluw. We richten daarna de wegen in Hulten opnieuw in en maken de plannen samen met de werkgroepen Buitengebied en Kern Hulten.