Rotary club Gilze-Rijen en Dongevallei nodigt belangstellenden uit tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op 4 april 2022. Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op kennis laten maken met Rotary.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in de gemeente Gilze en Rijen, Alphen, Chaam, Dongen en Baarle-Nassau, maar ook ver daarbuiten.

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven.

Open clubbijeenkomst
Je bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst. De ontvangst is om 19:00 uur in Hotel van der Valk. We laten je graag kennismaken met Rotary en hebben daarnaast ook een aantal interessante sprekers gevonden die iets zullen vertellen over onze maatschappelijke projecten.
De bijeenkomst is om 21:00 uur afgelopen. Aanmelden kan tot 3 april via RotaryDRGV@outlook.com. Deelname is kosteloos.

Meer informatie over Rotary kun je vinden op https://www.rotary.nl/gilzerijenendongevallei/ en www.rotary.nl