De voorbereidingen voor het Mollebosfist komend Pinksterweekend zijn in volle gang zodat er een nieuwe editie komt van dit mooie “festival”. Voor de 32e keer bieden wij een gevarieerd weekend met een ruim aanbod voor alle leeftijden en doelgroepen.

Op zaterdagavond 4 juni zullen DJ Nightlight, DJ Jasper, DJ Tommie-C en DJ Roeney zorgen voor een avond vol muziek en entertainment. Nederlands-, Engelstalig met en zonder bassen, alles komt voorbij.

Zondagmiddag 5 juni
Voor de zondagmiddag wordt er een mooie middag voor de jongere jeugd geregeld met medewerking van KIAK.

Zondagavond 5 juni een feest voor iedereen vanaf 18 jaar met de band Proost.
Met liefde, passie en veel plezier zet PROOST! elk feest op zijn kop! De dame en heren van PROOST! leggen de lat op astronomische hoogte. Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan!

Zingen alsof je leven ervan afhangt!
Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen!
We maken vrienden voor het leven!

Maandag 6 juni Ook dit jaar hoort bij het pinksterweekend de traditionele Mollebosviering met aansluitend diverse optredens van Free Style Dancing.
De middag wordt gevuld met diverse straattheater acts. Als je denkt dat je alles hebt gezien zullen zij trachten jong en oud op hun eigen manier te verrassen.
Clowns, een paarse gorilla, ballonnen, poppenkast, schminken van KIAK, een vol programma in ons mooie park.

Voor de afsluiting van het weekend is dit jaar gekozen voor de band Bakkeliet.
Bakkeliet – ontstaan in het grensdorpje Alphen – een gewone coverband noemen is de 5 Brabantse heren zwaar tekort doen. Mix een meer dan uitstekende band met een zanger wiens charisma en stem je omver doet blazen, voeg daar nog een uitgekiend repertoire bij en je krijgt het recept genaamd Bakkeliet.

Pop, Rock ‘with a smile’ coverband Bakkeliet zie & hoor je niet… Bakkeliet beleef je!

De zondagmiddag en maandag zijn geheel gratis. Voor de zaterdagavond en zondagavond gaan vanaf 30 april de kaarten in de voorverkoop bij Novy Hapers aan de Nieuwstraat 11 in Gilze.

Dus wil je dit allemaal niet missen kom dan op 4, 5 en 6 juni naar de 32e editie van het Mollebosfist.