Alle meisjes die in groep 7 (schooljaar 2022-2023) van de basisschool zitten en wonen in Rijen of Hulten, maken kans om dansmarieke te worden.
Een belevenis die je maar één keer in je leven kan meemaken! Je leert met een aantal andere meiden een leuke dans en die mag je op verschillende momenten laten zien.

Het Rijens Jeugdcarnaval start ieder jaar met de traditionele Jeugdprins(ses)verkiezing. Op deze bijzondere dag hebben de nieuwe dansmariekes hun 1ste optreden.
Daarnaast ga je mee naar diverse feesten, waar je natuurlijk ook mag optreden! Je mag op de carnavalswagen tijdens de optochten. Kortom we gaan veel leuke dingen doen.

Wil jij als dansmarieke verkozen worden, stuur je gegevens dan uiterlijk 4 september 2022 per mail op aan: ikwildansmariekeworden@gmail.com

Door loting wordt vastgesteld wie er dansmariekes worden.
Er kunnen helaas maar een beperkt aantal meisjes meedoen. De loting vindt plaats op maandag 5 september om 19.00 uur, De Ark, ingang via de Mangrovelaan.

De dansmariekes oefenen vanaf 5 september iedere week tot 11-11, op maandavond van 19:00 tot 20:00 uur in De Ark, ingang via de Mangrovelaan.

Heb je je gegevens opgestuurd, dan ben je hierbij uitgenodigd om samen met je ouders/verzorgers aanwezig te zijn bij deze loting. Zorg dat je op tijd bent (met een ouder/verzorger), want bij afwezigheid wordt er een nieuw lootje getrokken!!