Woensdag 11 oktober is het Coming-Outdag. Op deze dag vraagt de gemeente samen met de LHBTIQ+-gemeenschap aandacht voor de acceptatie van diversiteit. Iedereen mag zichzelf zijn én blijven. We vinden het belangrijk om met onze inwoners bij deze dag stil te staan.

Uitnodiging
We nodigen alle belangstellenden uit voor een bijeenkomst op het gemeentehuis in Rijen van 18.30 tot 19.30 uur, Raadhuisplein 1 in Rijen. De wethouder houdt een kort welkomstwoord. Daarna is er volop ruimte voor gesprek. Uiteraard is er koffie, thee en iets lekkers.

Iedereen hoort erbij
Wethouder Doremalen: “In onze gemeente hoort iedereen erbij in alle diversiteit en verscheidenheid. We gaan op Coming-Outdag graag in gesprek. Wat zijn jouw ervaringen? Wil je met ons meedenken hoe Gilze en Rijen een gemeente kan worden waar iedereen kan meedoen? Je bent van harte welkom!”