Zondag 8 oktober jl. vierde Theaterschool Babzz haar 10-jarig bestaan met een groot feest in Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen. Er waren leden en hun familieleden aanwezig maar ook oud-leden hadden de weg naar dit feestje gevonden. Wat was het leuk om iedereen weer te zien.

Babs opende deze middag met een speech en bedankte iedereen die ervoor zorgt dat de theaterschool al 10 jaar kan bestaan. Ook stond ze even stil bij de mensen die de afgelopen 10 jaar bij de theaterschool zaten maar helaas niet meer in ons midden zijn. Daarna was het de beurt aan wethouder Doremalen, zij nam het woord en feliciteerde Babs met dit jubileum. Sanne van Engelen en Annemiek van Doorn stonden tijdens deze speech ook op het podium. Zij werden in het zonnetje gezet want zij zitten al 10 jaar bij Theaterschool Babzz. Na het officiële gedeelte, de wethouder knipte nog symbolisch een lintje door, zette de theaterschool hun flashmob in en uiteindelijk stonden alle leerlingen, die aanwezig waren, op het podium en zongen samen een geweldig nummer. Daarna was het tijd om te feesten en jeetje dat kunnen ze wel bij de theaterschool. Heel de tijd stond het podium vol met mensen die uit hun dak gingen.

Ben jij benieuwd wat de theaterschool nog meer gaat doen in dit feestjaar?
Kijk dan eens op www.theaterschoolbabzz.nl of kijk op onze socials.
Wil je meer informatie over de theaterschool stuur dan een mailtje naar info@theaterschoolbabzz.nl