Eind maart zijn ProRail en aannemer Heijmans klaar met de aanleg van de onderdoorgang van de N631 bij het spoor in Rijen. Van april tot oktober werken de provincie en aannemer BAM Infra aan de aansluiting van de N631 en de snelfietsroute Tilburg-Breda op de onderdoorgang. Op maandag 11 maart 2024 is er een inloopavond voor omwonenden, bedrijven en andere geïnteresseerden.

Opzet inloopavond
Tussen 19.00-21.00 uur bent u van harte welkom in Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen. U wordt op deze avond geïnformeerd door vertegenwoordigers van de provincie en BAM Infra over de werkzaamheden, bereikbaarheid, planning, wegafsluitingen en omleidingen. Ook kunt u op deze avond vragen stellen.

Download de BouwApp
Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden ‘Definitieve infrastructuur N631 t.b.v. spooronderdoorgang Rijen’, maken wij gebruik van De BouwApp. Via deze app brengen we u direct op de hoogte van werkzaamheden en andere ontwikkelingen. Daarnaast is via de app makkelijk contact op te nemen met de aannemer als u vragen of opmerkingen heeft. De BouwApp is gratis te downloaden in de App Store of Play Store.

Meer weten of vragen
Mocht u op dit moment vragen hebben over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager van BAM via N631@bam.com.