Speciale Kick-off-avond voor Kunstproject en Open Atelierroute

Ook in 2024 komt er een editie van Kunstweek Gilze en Rijen. Het evenement verhuist alleen wel van november naar oktober. De werkgroep hoopt met deze verandering op beter weer en daarmee meer bezoekers. Om geïnteresseerden tijdig te informeren over het nieuwe thema, het nieuwe kunstproject en de Open Atelierroute, organiseert de werkgroep op 3 april een Kick-Off-avond.

Elk jaar kwam tijdens de evaluatie van de kunstweek het in de werkgroep ter sprake: blijven we trouw aan de periode? Met name het weer is geregeld een spelbreker geweest voor de opkomst. Daarom is besloten om Kunstweek Gilze en Rijen te verplaatsen naar oktober.

Zo’n verschuiving naar voren in de tijd, betekent dat de werkgroep alles eerder geregeld moet hebben. Zeker omdat er nog een zomervakantie tussen zit. Daarom willen de werkgroepleden graag voor de zomervakantie weten wie meedoet met het kunstproject en/of de Open Atelierroute. Daarom organiseren ze een kick-off-avond op woensdag 3 april 2024 bij Wilgenhart (o.a. zorgboerderij en streekwinkel), Bavelseweg 128, 5124 PX Molenschot. Inloop vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur.

Tijdens deze avond wordt verteld wat dit jaar het nieuwe thema is, wat het nieuwe kunstproject en de vertrouwde Open Atelierroute inhoudt. Tevens kunnen geïnteresseerden zich als eerste aanmelden. Wil je deze avond bijwonen? Aanmelden kan tot uiterlijk 24 maart 2024 via info@cultuurplaats.nu