Details:

In het bisdom Breda vormen drie dorpen Rijen, Hulten en Molenschot vanaf 1 januari 2001 één parochiegemeenschap: de Parochie Heilige Geest.

In 2007 verscheen vanuit het bisdom Breda de beleidsnota ”In de duizend gezichten van Uw volk”.

Parochie Heilige Geest

In het bisdom Breda vormen drie dorpen Rijen, Hulten en Molenschot vanaf 1 januari 2001 één parochiegemeenschap: de Parochie Heilige Geest. In 2007 verscheen vanuit het bisdom Breda de beleidsnota ”In de duizend gezichten van Uw volk”. Door het bisdom werden toen 21 samenwerkingsverbanden aangewezen. Eén daarvan is het samenwerkingsverband van de Parochie Heilige Geest en de Parochie Dongen en Klein Dongen-Vaart.

Vrede en alle goeds…..

Samen zoeken wij naar een manier om als christen te leven in deze tijd en dienstbaar te zijn aan elkaar en aan de samenleving in goede en kwade dagen. We proberen ons geloof handen en voeten te geven en elkaar te helpen om zin in ons leven te vinden. Wij nodigen u uit om met ons op zoek te gaan naar een zinvol samenleven in de geest van Jezus van Nazareth. Dat betekent voor ons naast het aanbieden van vieringen als inspiratiebron ook daadwerkelijk vormgeven aan diaconie: dienstbaar zijn aan de samenleving met vooral oog en hart voor de zwakken, armen en kansloze. Misschien kunnen we iets van Gods Geest ervaren, want de Heilige Geest waait waar Zij wil.


Contactgegevens:

Adres: Hoofdstraat 58
5121 JG Rijen

Website: https://www.parochieheiligegeest.nl
Telefoon: 0161-222833

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

kerk, gilze, rijen, molenschot, hulten

DELEN
Vorig artikel1) NR1fietsshop
Volgend artikelPennen Party World