Op ludieke wijze heeft Hans Mallens het vervoersproject AutoMaatje van VIPvoorElkaar tijdens de carnavalsmis onder de aandacht gebracht. Met een fiets kwam hij naar voren: “๐‘พ๐’†ฬ€ ๐’‰๐’†๐’Œ ๐’๐’๐’– ๐’‚๐’๐’ ๐’Ž๐’–๐’ ๐’‡๐’Š๐’†๐’•๐’” ๐’‰๐’‚๐’๐’ˆ๐’†?” Dat bleken de folders van AutoMaatje te zijn! Het project waarbij vrijwilligers, met hun eigen auto tegen een kleine vergoeding, minder mobiele dorpsgenoten vervoeren, naar bijvoorbeeld het ziekenhuis of naar familie.

AutoMaatje mocht dit jaar de opbrengst van de collecte in ontvangst nemen. Daar is VIPvoorElkaar superblij mee. Hiermee gaan ze een leuke activiteit organiseren voor de planners en de chauffeurs van AutoMaatje.

In aanwezigheid van een aantal AutoMaatje chauffeurs hebben Hans Mallens en Henny Zwanen afgelopen woensdag de opbrengst van de collecte (ruim 400 euro) overhandigd aan projectcoรถrdinator Nathalie de Ruiter.