Details:

Peuterspeelzaal Het Vlindertje biedt peuters de gelegenheid om onder deskundige begeleiding met leeftijdsgenootjes te spelen. Ons doel daarbij is uw peuter spelenderwijs in zijn of haar ontwikkeling te stimuleren.

Doel en opzet:
Peuterspeelzaal Het Vlindertje biedt peuters de gelegenheid om onder deskundige begeleiding met leeftijdsgenootjes te spelen. Ons doel daarbij is uw peuter spelenderwijs in zijn of haar ontwikkeling te stimuleren. Zoals bijvoorbeeld: de sociale ontwikkeling ( het spelen en omgaan met anderen kinderen), de motorische ontwikkeling ( kleien, verven, kralen rijgen, insteek mozaïek, plakken en buiten spelen), de taalontwikkeling (liedjes zingen, interactief voorlezen), de cognitieve ontwikkeling ( puzzelen, tellen, spelletjes doen). We leren de peuter spelenderwijs structuur aan door :samen met elkaar het speelgoed op te ruimen, het toiletritueel, het blijven zitten tijdens het eten en drinken, het luisteren naar elkaar en naar de pedagogisch medewerker.


Contactgegevens:

Adres: Tuinstraat 15
5121 EG Rijen

Website: http://muzerij.nl
Telefoon: 0161-722100

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

peuterspeelzaal, rijen, peuter, kinderen, dagverblijf