BRASCHAAT , 14/06/2011 FOOTBALL / JUPILER LEAGUE / VOETBAL / 2011 / 2012 JEAN - MARIE PFAFF Picture Michel GOUVERNEUR © REPORTERS PRESS AGENCY

Op donderdagavond 19 september 2019 organiseren ondernemersvereniging GRIC, Rabobank en Gemeente Gilze en Rijen de jaarlijkse ondernemersbijeenkomst op het gemeentehuis voor alle ondernemers in Gilze en Rijen. Spreker die avond is voormalig topkeeper en succesvol ondernemer Jean-Marie Pfaff. Ook wethouder David Vermorken van Economische Zaken en Werkgelegenheid zal de aanwezigen kort toespreken.

De van origine half Nederlander, half Belg Pfaff won bij SK Beveren het Belgische Kampioenschap en de Gouden schoen voor beste Belgische speler. Met Bayern München werd hij meerdere malen kampioen van Duitsland. Jean-Marie speelde 64 interlands en bereikte in 1980 de finale van het EK en in 1986 de halve finale van het WK. In 1987 werd Pfaff uitgeroepen tot beste keeper van de Wereld.

Na zijn sportieve carrière stapt Jean-Marie in het zakenleven waarin hij zeer succesvol en gedreven is. Hij toont maatschappelijke betrokkenheid door onder meer zijn steun aan gehandicapten en scoorde hoge kijkcijfers in Nederland en België met het Tv-programma ‘De Pfaffs’. Hij maakt als geslaagd topsporter en zakenman boeiende koppelingen tussen het bedrijfsleven en de sport.

Programma

De bijeenkomst start om 20.00 uur (ontvangst in de raadzaal van het gemeentehuis in Rijen vanaf 19.30 uur). Achtereenvolgens worden de gasten kort toegesproken door Bert Wagemakers (voorzitter van GRIC), wethouder David Vermorken en Ron Roovers (namens de Rabobanken). Daarna volgt de presentatie door Jean-Marie Pfaff. Van 22.00 tot uiterlijk 24.00 uur kan men, onder het genot van een hapje en drankje, met collega-ondernemers napraten.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle ondernemers gevestigd in de gemeente Gilze en Rijen. Men dient zich wel aan te melden via de website van GRIC:www.gric.nl/aanmelden