Details:

De naam van de schoonheidssalon OMORFIA staat voor “SCHOONHEID” in het Grieks.

Eigenares Maartje is gecertificeerd in Dermatologie voor schoonheidsspecialisten en ervaringsdeskundige op het gebied van eczeem.

PRODUCT OP MAAT

Een vaak gehoorde klacht is dat de schoonheidsspecialist of de verkoper in een drogisterij, geen goed product adviseert voor bepaalde huidproblemen. Bij Omorfia hoeft u zich daar geen zorgen om te maken, U krijgt een op maat gemaakt product. Na een uitgebreide analyse wordt er voor u een creme gemaakt en/of een behandelplan opgesteld die het beste past bij uw huidtype. Ook voor problemen zoals een extreem droge huid, acne, eczeem en psoriasis zijn er producten op maat mogelijk zo kunt u uw huidprobleem verminderen of mogelijk herstellen.

We kunnen niet voorkomen dat de huid ouder wordt maar door het dagelijks gebruik van de juiste producten kunnen wij de huid zo lang mogelijk stralend en fris houden.

ADRES

De entree van Omorfia zit aan de achterkant van de woning aan het Raadhuisplein 47 te Rijen. Hier komt u via het zijpad in de Past. Gillisstraat naast nr. 48. U ontspant in een rustgevende, frisse ruimte. Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten in mijn salon.

Voor een afspraak of informatie kunt u mij altijd bellen of whatsappen op telefoonnummer: 06-38003872


Contactgegevens:

Adres: Raadhuisplein 47
5121 JZ Rijen

 

Website: https://www.salonomorfia.nl/
Telefoon: 0638003872

 

 

 

 

 

schoonheidssalon Rijen, Maartje, omorfia, eerma, dermaviduals, salon, beauty, schoonheidsbehandeling, eczeem, steelwratjes, bindweefselmassage, microneedling