Details:

‘t Rijens Vat is nog een echt bruin cafe met een warme bruine uitstraling zoals een echt bruin cafe hoort te zijn. Wij willen u graag verwennen zodat u kunt genieten van de gezellige, gemoedelijke sfeer die er in ons cafe heerst. Daar waar jong & oud geniet van een heerlijk drankje en een hapje. Maar ook de plaats waar u lekker uit u dak kunt gaan met lekkere feest en swing muziek!

Voor de liefhebbers is er in ‘t cafe ook een dart-bord, biljarttafel waar je onder ‘t genot van een drankje lekker je spelletje kunt spelen. In ‘t café en in de zaal hebben we een aparte rookruimte!

‘t Rijens Vat is ook de plaats waar u terecht kunt voor feesten en partijen. Wij maken van elke happening een waar feest. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor vergaderingen, presentaties, koffietafels…


Contactgegevens:

Adres: Julianastraat 112,
Julianastraat 112,

Website: http://rijensvat.nl
Telefoon: 0161-226850

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

Rijen, cafe, zaalverhuur, fietsclub, racefiets, uitgaan, kroeg