Ga de zomeruitdaging aan bij TC CASH met tennis en padel.

Tennisvereniging TC Cash biedt deze zomer de #STAYFIT CHALLENGE, tennis en padel voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen, zijn van harte welkom.

#STAYFIT CHALLENGE
De #STAYFIT CHALLENGE is een compact zomerlidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen en padellen wanneer het jou uitkomt. Daarnaast volg je 4 tennislessen of padel trainingen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Een mix van tennis en padel is ook mogelijk. Het zomerlidmaatschap is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis en/of padel wat voor hen is.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Je betaalt voor het zomerlidmaatschap € 59,00. Meer informatie over de #STAYFIT CHALLENGE en aanmelden via www.tccash.nl.