Dat er in de Coronatijd ook leuk nieuws te melden is, bewijst Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg. “We hebben van de nood een deugd gemaakt”’ aldus directeur Nick van der Valk. Het restaurant heeft een totale make-over gekregen en is eigenlijk compleet vernieuwd. De immense restaurantruimte werd de afgelopen drie maanden volledig gestript en vernieuwd. voorzien van nieuwe plafonds, onderhuidse techniek zoals luchtbehandelingssystemen, verlichting, audio etc., nieuw meubilair, stoffering en een gewijzigde indeling qua diverse ruimtes. Hedendaags en hip zou je het kunnen noemen met behoud van de warme sfeer. Een beetje van internationale allure.

Nieuwe buffeteilanden
Het meest in het oog springen misschien wel de nieuwe buffeteilanden. Het rechterdeel van het restaurant is voorzien van de nieuwste apparatuur welke gebruikt wordt voor ontbijtbuffet, brunch, live cooking en buffetavonden. Cool spots met vriesbeneveling voor de koude etenswaren, wok- en sushi eiland, houtskoolgrill en rookoven zijn zo maar enkele van de noviteiten. Het neusje van de zalm binnen de keten Van der Valk!

Kids corner
Enkele jaren geleden liep Nick van der Valk zijn oude schoolkameraad Robert Timmermans tegen het lijf. Robert is kunstenaar en bij de ingrijpende verbouwing maakte Nick gebruik van Roberts’ kwaliteiten om de nieuwe kids corner vorm te geven. Het resultaat mag er wezen want in een aparte ruimte binnen het restaurant treffen kinderen een waar speelparadijsje aan met, naast allerlei leuke spelactiviteiten, o.a. muurtekeningen van de hand van Robert. Uit eten gaan met kinderen, dat gaat vaak moeilijk samen, maar met deze kids corner genieten de ouderen ongestoord van de culinaire heerlijkheden terwijl de kinderen zich lekker bezig houden in de aparte ruimte!

Nick van der Valk: “de corona crisis heeft binnen de horeca een flinke wissel getrokken. Ook een druk bezette zaak zoals ons hotelresort is daar niet aan ontkomen. Samen met alle medewerkers hebben we de afgelopen tijd alles op alles gezet om uiteindelijk nóg sterker uit de crisis te komen. Ik ben dan ook blij te zien dat ons hotel- en restaurantbezoek weer flink toeneemt en ik verwacht dat we heel snel weer over ‘business as usual’ kunnen spreken, zeker nu we restaurant en aangrenzende zalen vernieuwd hebben.”