Onderteken de petitie! De burgers mogen hun wens uitspreken!

De PvdA wil Rijen een echt dorpshart geven en komt daartoe met een plan. Dit plan wordt op 24 september a.s. bij Smaak gepresenteerd wegens de coronamaatregelen enkel aan genodigden. Vervolgens zal het plan ook verspreid worden op social media, zodat alle inwoners er kennis van kunnen nemen.

Bijeenkomst op 24 september
Op 24 september zal het plan “Geef Rijen een Hart” gepresenteerd worden aan enkele genodigden op het Wilhelminaplein bij Smaak. Niet voor niets is voor het Wilhelminaplein gekozen: een locatie midden in de kern van Rijen, daar waar de PvdA wil gaan zorgen voor een echt dorpshart. Een dorpshart waar cultuur, uitgaan en winkelen een grote verscheidenheid van activiteiten zullen gaan bieden.

Petitie
Na de bijeenkomst op 24 september zal het PvdA-plan ook online gaan via de social media. Immers, dit plan is een plan voor onze inwoners en wij zijn dan ook heel benieuwd wat u ervan vindt. Daarom kunt u ook een petitie ondertekenen via de website www.geefrijeneenhart.nl Onderteken deze zeker als u Rijen een echt dorpshart wilt geven!

Motie
Naast het feit dat het belangrijk is om te weten wat onze inwoners van “Geef Rijen een Hart” vinden, moet de politiek ook met dit onderwerp aan de slag. Daartoe zal de fractie van de PvdA een motie indienen tijdens de gemeenteraadsvergadering van 28 september. Via deze motie zal het college gevraagd worden de mogelijkheden om het centrumplan in te vullen naar het plan van “Geef Rijen een Hart” te onderzoeken.

Zichtbaar betrokken
De PvdA Gilze en Rijen is een partij die zichtbaar betrokken is bij alle inwoners van Gilze en Rijen. Hebt u een vraag of klacht, idee of wilt u iets anders kwijt? Neem dan gerust contact op met Marielle Doremalen, ermado@live.nl 06-44213664, Peter von Meijenfeldt, peter@vonmeijenfeldt.com 06-53254002, of via de website gilzerijen.pvda.nl