VVD Baarle-Nassau, VVD Alphen-Chaam, VVD Gilze en Rijen en VVD Dongen organiseren op woensdag 3 maart van 20:00 uur tot 21:30 uur voor alle ondernemers in de regio een digitale ondernemersavond met Tweede VVD- Kamerlid Thierry Aartsen. Hij zal, samen met lokale VVD-raadsleden en VVD- wethouders, in gesprek gaan met jou als ondernemer. Verschillende onderwerpen komen aan bod. Ondernemen tijdens en na corona. Hoe pakken we criminaliteit en ondermijning aan. Maar ook jouw ondernemersvragen worden behandeld.

Het doel van deze avond is een nuttige, interactieve, maar bovenal gezellige avond. Een avond waarbij jij als ondernemer aan het woord komt. En waarna Thierry Aartsen met de nodige bagage naar Den Haag kan, om op te komen voor jouw belangen. Deze avond is de eerste in een reeks (digitale) bijeenkomsten waarbij wij met inwoners in gesprek zullen gaan.

Wil je je aanmelden? Surf naar http://bit.ly/deVVD