Gespreksgroep voor ouders van een kind met autisme (of kenmerken ervan) start weer in september op woensdag ochtend, gezocht ouders die hieraan willen deel nemen!

Veel ouders van een kind met een autisme spectrum stoornis (ASS) hebben al een hele weg afgelegd voordat uiteindelijk de diagnose gesteld werd. Het is dikwijls een periode van onzekerheid, zorg en vaak ook onbegrip uit de omgeving. Het kan prettig zijn om uw ervaringen en vragen te bespreken met ouders die in dezelfde situatie zitten.

informatie:
Wij zijn op zoek naar ouders uit de gemeente Alphen – Chaam, Gilze – Rijen en Baarle-Nassau die hierbij aan willen sluiten. De eerste bijeenkomst is op woensdag 15 september vanaf 9.15 uur in de Schakel te Gilze. De bijeenkomsten vinden 1x per maand plaats met uitzondering van de schoolvakanties. Er zijn geen kosten aan verbonden maar we verwachten wel dat je aanwezig bent als je jezelf aanmeld voor deze groep. Er is een maximum van 10 deelnemers.

Heb je interesse of vragen dan mag je een mailtje doen naar s.van.boxel@meewestbrabant.nl of m.boin@meewestbrabant.nl