HalloGilzeRijen komt begin januari 2022 met een gezellige dorpskwis op TV. Hullie tegen Zullie! De twee teamcaptains Annelie Reuser en Martien Swolfs gaan samen met 24 deelnemende locals de strijd aan met elkaar. In de teams zijn Gilzenaren, Rijenaren, Hultenaren en Molenschotters vertegenwoordigd. De dorpskwis staat onder deskundige leiding van presentator Pieter van Laerhoven, bekend van ‘Studio Molenwiek’ de lokale talkshow op HalloGilzeRijen.

In verschillende speelrondes moeten de teams zoveel mogelijk punten weten te behalen om door te gaan naar de volgende ronde. Uiteindelijk zullen 2 teams in de finale uit gaan maken wie de winnaar wordt van de ‘Hullie tegen Zullie Dorpskwis’ en met een leuke prijs naar huis gaan. De verschillende afleveringen voor de dorpskwis worden eind december opgenomen in een gezellig decor in studio Molenwiek te Molenschot, waar gemakkelijk de coronamaatregelen kunnen worden gehandhaafd. Helaas kan er daarom geen publiek bij de opnames aanwezig zijn. De techniek en montage is in de kundige handen van Harry Broers en Coen van der Heijden van Gotcha AV+ Group.