Wilma van Muziekschool Plus heeft ruim 20 jaar geleden haar muziekschool opgericht. Het is haar ambitie om jong en oud te inspireren met muziek waar woorden tekortschieten. Meevoelen en begrijpen van de verlangens en hierop inspelen met muzikale positiviteit. In haar jongere jaren kon zij haar emoties uiten via muziekinstrumenten. Er was niemand in haar omgeving waar ze haar gevoelens aan kwijt kon, daarom speelde ze urenlang op haar instrument. Inmiddels weet ze hoe belangrijk het is om jezelf gehoord te voelen. Daarom heeft ze een eigen methode ontwikkeld. Ze observeert leerlingen zonder oordeel te vellen, signaleert problemen zowel op muzikaal als persoonlijk vlak en helpt leerlingen zich met muziek te uiten. Haar één-op-één benadering zorgt voor een bijzondere verbinding met leerlingen.

Klik op onderstaande foto voor de promo van Muziekschool Plus:

Ook streeft Wilma dat iedereen gelijk is en niet meteen een stempel opgeplakt krijgt. Ze organiseert iedere twee jaar het muzikale concert ‘Cantus Autismus’. Om leerlingen met en zonder een ontwikkelings- of gedragsprobleem de kans te geven om samen op het podium een onvergetelijk concert te geven en met als doel om de medemens door een andere bril te laten kijken.

Muziekschool Plus streeft om een plek te creëren, waarbij liefde en respect op nummer één staat voor elk individu. Wil jij ook jouw muzikale dromen waarmaken? Of ben je benieuwd naar de voordelen van de Plus op jouw persoonlijke groei?

Neem dan een kijkje voor meer muzikale informatie op:
www.muziekschoolplus.nl of Muziekschool Plus Facebook/Instagram/YouTube/TikTok