Voorjaar
Het goede weer en Pasen komen er weer aan, het is dan plezierig om fijn buiten te zijn. Wij hebben leuke attributen, om lekker mee buiten te spelen. Zoals stelten, ezyrollers enz… Graag nodigen we je uit om een kijkje te komen nemen wat er allemaal is. Dit kan op onze site of bij ons op de locatie. Reserveer tijdig je keuze want met de schoolvakanties zijn we dicht.

Wist jij dat Speel-o-theek ‘t TREINTJE ook schenkingen accepteert?
Stel dat je tijdens het opruimen van bijvoorbeeld de zolder speelgoed tegenkomt waar niet meer mee wordt gespeeld. Dit speelgoed is bij ons van harte welkom.
De Speel-o-theek kijkt eerst of het speelgoed geschikt is om uit te lenen. Indien dit niet het geval is dan wordt dit verkocht of doorgegeven aan een goed doel (weggeefhoek – AZC). Het speelgoed mag niet incompleet of stuk zijn.

Zo ontstaat er voor iedereen een win/win situatie. Jij bent van je speelgoed af, de Speel-o-theek heeft leuk speelgoed erbij wat uiteindelijk zorgt voor meer blije kinderen. Mooi toch!

De openingstijden zijn verruimd.
De maandag en donderdag ochtend zijn erbij gekomen. Openingstijden:
Maandag 09:30-11:45 uur
Woensdag 14:00-16:30 uur
Donderdag 09:30-11:45 uur
Vrijdag 14:00-16:30 uur
Tijdens de schoolvakanties zijn we gesloten.

Klavertjesactie
Speel-o-theek ’t TREINTJE doet ook mee met de Klavertjesactie. De actie start op zaterdag 16 april met promotie in het winkelcentrum De Laverije. Deze actie loopt van 16 April tot 29 Mei. Bij elke €10 die je besteed bij AH, Etos en Gall & Gall krijg je een klavertje die je kunt doneren in de buis van onze stichting Speel-o-theek ’t TREINTJE

Als doel hebben wij opgegeven dat we duurzaam en verantwoord speelgoed willen aanschaffen ten behoeve van alle leeftijdsgroepen.
Ook stellen wij abonnementen beschikbaar aan minder draagkrachtige gezinnen.

Hopelijk mogen wij veel donaties tegemoetzien.
Bij voorbaat al onze dank