Komende zaterdag 14 mei is het weer tijd voor het jaarlijkse ProefTheater, deze keer in de theaterzaal van cultureel centrum De Schakel in Gilze. Om 19.30 uur begint deze gezellige avond, waarop het aankomende theaterseizoen van Culturele Centra Gilze en Rijen wordt gepresenteerd.

Drie cabaretiers gaan samen met Theaterschool Babzz uit Rijen en Popkoor Divers uit Gilze zorgen voor een avond vol entertainment met kleine voorproefjes van de avondvullende voorstellingen van het theaterseizoen 2022-2023. Wie er die avond komen is nog geheim, maar voorgaande jaren hebben al bewezen dat het een spetterende avond wordt. Gasten kunnen genieten van een gevarieerd programma, lekkere hapjes, gezelligheid en bovendien kans maken op kaarten voor voorstellingen.

Na afloop van het ProefTheater krijgen de bezoekers exclusief de kans om als eerstekaarten voor het nieuwe seizoen te bestellen.

Niet iedereen weet het, maar Gilze én Rijen hebben beiden een eigen theaterzaal met 350 zitplaatsen, waar een volledig theaterprogramma te zien is elk jaar. Zo waren afgelopen seizoen o.a. Guido Weijers, Joris Linssen & Caramba, Steven Brunswijk en René van Meurs te zien in De Schakel en De Boodschap. In een klein theater is het net anders kijken en beleven, ook voor de cabaretier of muzikant. Het publiek zit dicht op het podium en dat maakt een voorstelling heel intiem.

Voor iedereen die graag eens wil komen kijken in de gezellige theaterzaal van De Schakel en het nieuwe theaterseizoen wil zien, proeven en beleven, zijn kaarten voor het ProefTheater te bestellen via www.ccgr.nl of aan de kassa.

Zaterdag 14 mei om 19.30 uur in CC De Schakel

Entree: € 7,50