Open Bedrijven Dag voor jongeren en zijinstromers

18 juni a.s. organiseren technische bedrijven in Gilze een Open Bedrijven Dag route van 08.30 – 12.30 uur. Het evenement is bedoeld om jongeren en zijinstromers kennis te laten maken met techniek. Het is de bedoeling jaarlijks op iedere derde zaterdag van juni een dergelijke dag te gaan organiseren.

Deelnemen
18 juni openen techniekbedrijven op de bedrijventerreinen Midden Brabant Poort, Broekakkers en bij Willemse Staalconstructies in Gilze hun poorten. Er worden verschillende workshops georganiseerd. Daarnaast geven bedrijven rondleidingen. Wil je graag meer informatie ontvangen of met je bedrijf deelnemen aan dit evenement? Neem dan contact met ons op: info@midpointbrabant.nl. Wij sturen je dan een standaardformat waarop je kunt aangeven waar je staat en wat je wilt laten zien.

Programma
Bezoekers krijgen een kaart waarop te zien is waar alle deelnemers te vinden zijn. Ook komt er een programma van workshops. Iedereen is van harte welkom! Het precieze programma maken we over twee weken bekend. Houd onze berichtgeving daarover in de gaten.

Wielerweekend
Toeval bestaat niet. 18 en 19 juni wordt voor de 12e keer het RTD Wielerweekend Gilze georganiseerd, een van de grootste wielerevenementen van Nederland. Als onderdeel daarvan vindt zondag de omloop plaats die haar naam aan het bedrijventerrein Midden Brabant Poort ontleent en daar ook voorbijkomt. En techniek en fietsen zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.