FA-Rijen bestaat in 2024 40 jaar en ter ere van dit jubileum organiseert FA-Rijen een fotowedstrijd waar iedereen aan kan deelnemen. Het thema is ‘Dit is mijn Rijen’. Van 15 maart tot en met 15 mei 2024 heb je de kans om één of meerdere foto’s in te zenden.

Je hoeft niet in Rijen of in de gemeente Gilze en Rijen te wonen om mee te doen en er geldt geen leeftijdslimiet. We hebben de wedstrijd opgedeeld in twee leeftijdscategorieën: tot en met 18 jaar en 18 jaar en ouder. Voor beide categorieën zijn er drie prijzen te winnen.

Wat betekent ‘Mijn Rijen’ voor jou? Is het een gebouw, een plek, een persoon, een emotie, of misschien toch iets anders? Je hebt volledige vrijheid om het thema op jouw eigen manier te interpreteren en vast te leggen in je foto. Of je nu een bestaande (recente) foto instuurt of er speciaal een maakt voor deze gelegenheid, zwart-wit of in kleur, alles is toegestaan, als de foto maar in Rijen gemaakt is. Enkel ter inspiratie zijn er bij deze tekst twee foto’s geplaatst: een silhouet van bijna 40 jaar geleden en een recent detail van een gebouw.

De vijf beste foto’s van elke categorie worden vier weken lang tentoongesteld in de Bibliotheek van Cultureel Centrum de Boodschap in Rijen.

Meedoen? Bekijk het reglement op www.farijen.nl en schrijf je in via het wedstrijdformulier.

Op 8 juni 2024 om 14.00 uur wordt de uitslag van de wedstrijd bekendgemaakt tijdens de feestelijke opening van onze jubileumexpositie in De Boodschap. Iedereen is hierbij van harte welkom. De winnaars worden persoonlijk uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te komen nemen. Doe mee en verras ons met jouw visie op ‘Dit is mijn Rijen’.