Details:

Gelegen in een bosrijke omgeving in het hart van Brabant vindt u Camping Centrum Heidelust. Onze gezellige gezinscamping ligt net buiten het dorp Molenschot in de gemeente Gilze/Rijen.

Geniet van de rust en de natuur; terwijl u in de directe omgeving gebruik kunt maken van diverse winkel- en uitgaansgelegenheden.

Camping Centrum Heidelust is sinds 1957 de ideale familiecamping. Wij bieden alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Daarnaast verzorgen wij een gevarieerd activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen. Op ons kampeerterrein bevindt zich een groot zwembad met een apart kinderbad. Bij slecht weer kunnen de kinderen zich vermaken in camping-jeugdhonk het Heidenest.

Brabantse gezelligheid

Op onze camping wordt u meteen ondergedompeld in de Brabantse gezelligheid. Camping Centrum Heidelust beschikt over een eetkamer waar u lekker kunt eten en een sfeervolle huiskamer om een krantje te lezen, wat te drinken en een praatje te maken met andere campinggasten. De huis- en eetkamer delen een zonnig terras met uitzicht op het zwembad, fontein en tennisbaan. De camping is verboden voor honden en katten.


Contactgegevens:

Adres: Heideweg 4
5124 NH Molenschot

Website: http://campingcentrumheidelust.nl
Telefoon: 0161-411413

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 facebookpagina facebookpagina

 

 

 

camping, molenschot, recreatie, park, stacaravan, huisje