Op zaterdag 14 januari 2023 is de tweede editie van de Dag van de Techniek in de gemeente Gilze en Rijen. Deze dag is speciaal ontwikkeld voor jongeren (groep 7 en 8 basis en klas 1 en 2 voortgezet onderwijs) die nieuwsgierig zijn naar techniek en wellicht in deze branche willen werken en/of studeren. Zo’n 20 bedrijven en organisaties tekenen voor de organisatie van deze dag.

Waarom deze dag?
Het doel van deze dag is om jongeren kennis te laten maken met techniek. Het is niet alleen maar machines bouwen, maar techniek zit overal. Je kunt het zo gek niet bedenken of er komt techniek aan te pas. En dit leer je allemaal tijdens De Dag van de Techniek. Elk deelnemend bedrijf laat op deze dag zijn expertise zien. Er worden presentaties en workshops gehouden, ook mag je zelf dingen proberen!

Praktische informatie
Datum: Zaterdag 14 januari 2023
Tijd: 09.00 – 13.00 uur
Locatie: Vijfhuizenbaan 10, Gilze
Kosten: geen, want het is gratis

Meer informatie
Volg de socials om op de hoogte te blijven:
https://buff.ly/3V5avT4
Evenement Facebook

Neem ook een kijkje op de website voor meer informatie en aanmelden:
https://buff.ly/3V2U09X