Details:

Energie Gilze Rijen is een organisatie voor en door leden en heeft als doel actief een bijdrage te leveren aan een klimaatneutraal, duurzaam en energie-onafhankelijk Gilze-Rijen.

Organisatie

Energie Gilze Rijen heeft momenteel een 140-tal leden waarvan zo’n 30 leden actief zijn binnen de coöperatie. Deze leden zetten zich in binnen het bestuur, de ledenraad en in projecten.

Bent u na lezing van de informatie bezoek op onze website geïnteresseerd in betrokkenheid bij Energie Gilze Rijen of meer concrete besparingstips voor het milieu en uw portemonnee? Hier kunt u zich aanmelden. Hier vindt u onze transparante tarieven.

Waarom zijn wij actief?

Het wordt steeds duidelijker dat wij met onze huidige maatschappij een aantal zaken niet goed hebben geregeld. We hebben te maken met een financiële en economische crisis, maar ook met een klimaatcrisis, een voedselcrisis en een energiecrisis. Deze problemen kunnen we niet allemaal zelf oplossen, maar we kunnen er op lokaal niveau wel wat aan doen. Energie Gilze Rijen wil hier op het gebied van klimaat en energie aan gaan werken.

We mogen onze toekomstige generaties niet belasten met de gevolgen van onze energiebehoeften. We moeten zuinig zijn op onze aarde voor ons en onze kinderen. Ondertussen is energie wel een primaire levensbehoefte waar iedereen recht op heeft. En om energievoorziening op de lange termijn veilig te stellen tegen stabiele, gelijkblijvende kosten moeten we actie ondernemen. Daarbij willen wij niet afhankelijk zijn van politieke willekeur of financiële motieven.

Kortom: Wij willen de samenleving binnen de gemeentegrenzen van Gilze Rijen op een duurzame manier klimaatneutraal en energie-onafhankelijk maken.


Contactgegevens:

Adres: Versterstraat 1
5126 BT Gilz

Website: https://www.energiegilzerijen.nl
Telefoon:

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

energie, gilze, rijen, klimaat, neutraal, duurzaam