Details:

AEROPARC is een multifunctioneel terrein in het Brabantse Gilze en Rijen dat je de ruimte biedt om te ondernemen, te innoveren, mensen te ontmoeten, jezelf te ontwikkelen én biedt je de ruimte voor sport en ontspanning.

Ondernemen en netwerken:
AEROPARC is anders dan de meeste bedrijfsterreinen. Als organisatie sta je er hier niet alleen voor. Het is juist de kruisbestuiving tussen organisaties die AEROPARC zo bijzonder maakt.

Crown Business Center Gilze-Rijen (gevestigd in Rijen)
In deze roerige tijden, die door veel mensen als ‘crisis’ beschreven wordt is het ‘adaptief vermogen’ van organisatie erg van belang. Organisaties moeten flexibeler dan ooit zich kunnen aanpassen aan haar omgeving. Het team van Crown Business Center Gilze-Rijen ziet deze dynamische veranderingen in wereld van ondernemers. Daarom zijn we continue met onze omgeving in gesprek, we luisteren, ontzorgen en verbinden mensen en ideeën, zodat onze ondernemers de ruimte voelen om hun droom uit te laten komen.

Crown Business Center is de ideale plek voor zakelijke besprekingen in een prettige ambiance. Hier vind je alles wat je voor je business nodig hebt: vergader- en presentatieruimten, een receptie en een sfeervol ontmoetingspunt, het Countdown Café. Voor meer informatie over het huren van vergader- of presentatieruimte zie hier.

Het Countdown Café is het meeting point voor doordeweekse dagen, waar u ook aangenaam kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Bij goed weer is het aangrenzende terras geopend en tussen de bedrijven door kunt u zich ontspannen in de fraaie patiotuin.
Voor meer informatie over het restaurant zie hier.

Daarnaast heeft het Crown Business Center een flexwerk wing waar u vrij kunt werken, in een inspirerende omgeving.
Mede dankzij de uitstekende voorzieningen is Crown Business Center ook een ideale locatie voor organisaties om zich permanent te vestigen.
Voor meer informatie over vestigingsmogelijkheden op het Crown Business Center zie hier.

Join the club!

Geïnspireerd geraakt door wat AEROPARC u als ondernemer kan bieden? Interesse om uw organisatie in Crown Business Center te vestigen, een ruimte te huren of een flexplek te reserveren? Wij geven u graag een rondleiding over het park. Neem gerust contact met ons op via telefoon 0161-747800 of mail: info@aeroparc.nl


Contactgegevens:

Adres: Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Website: https://aeroparc.eu
Telefoon: 0161-747800

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

kantoor, flex, ruimte,rijen, verhuur, huur, vastgoed