Details:

Sportcomplex “The Factory” (4800 M2, bijna ter grootte van een voetbalveld) aan de Ericssonsstraat 2 te Rijen kan worden beschouwd als een sport- en gezondheidscentrum van nauwelijks te evenaren, grootse allure.

Sportcomplex “The Factory” (4800 M2, bijna ter grootte van een voetbalveld) aan de Ericssonsstraat 2 te Rijen kan worden beschouwd als een sport- en gezondheidscentrum van nauwelijks te evenaren, grootse allure. De faciliteiten die het centrum biedt maar ook de schoonheid van de materialen die zijn verwerkt om de verschillende divisies die het centrum rijk is tot een fenomenaal geheel te maken gaan het voorstellingsvermogen van een ieder veruit te boven. De reguliere fitness-training van weleer wordt bij The Factory ontegenzeglijk een belevenis.

De bezoeker van het centrum wordt meegenomen naar een virtuele, drie-dimensionale bosrijke omgeving, bestaande uit voornamelijk gras, bomen, planten en hout. Of de bezoeker waant zich in de duinen aan de Nederlandse kust, wanneer hij zich begeeft naar de wellness faciliteiten die het complex biedt. De klant krijgt letterlijk de gelegenheid met het gras onder de voeten te trainen. Mocht dit onverhoopt niet voldoende afleiding zijn voor een waanzinnige beleving van de work-out, dan kan men de leden van de atletiekverenigingen aanmoedigend aanschouwen op de tribune, want rondom de fitnesstoestellen en de functionele fitnessruimte is een indoor atletiekbaan gesitueerd, met de mogelijkheid tot afstand- en hordelopen, sprinten, hoogspringen en speerwerpen.

Een enorme houten brug vormt de verbinding tussen de fitnessruimte enerzijds en de rest van het centrum anderzijds, zodat de fanatieke lopers ongestoord hun persoonlijke doelen kunnen verwezenlijken.

Aangezien iedereen in het centrum wordt aangemoedigd actief te zijn maakt een indoor speelcentrum voor kinderen tevens onderdeel uit van het centrum. Dit waanzinnige speelcentrum biedt ouders de gelegenheid om te sporten terwijl hun kroost onder toezicht kan spelen. Voorts biedt het centrum uitstekende wellness faciliteiten (Finse- en infrarood sauna, stoomcabines, relaxruimte met bedden), een sfeervol restaurant met Nespresso-bar, een cardiocinema, waarbij onder het genot van een film op groot scherm kan worden getraind. Voorts biedt het centrum de meest geavanceerde fitnessapparatuur, alsmede een groot assortiment aan (gestandaardiseerde) groepslessen.


Contactgegevens:

Adres: Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Website: https://www.thefactorysportandfun.nl
Telefoon: 085 273 4690

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

sport, fitness, rijen, gilze, hulten, molenschot, sportcentrum, indoor, groepsles

DELEN
Vorig artikel1) TooN!
Volgend artikel1) Toucan Health Club