Wij als bestuur van v.v. Rijen zijn afgelopen zondag ernstig in verlegenheid gebracht. De assistent-scheidsrechter van tegenstander Real Lunet heeft opmerkingen vanuit het publiek persoonlijk als discriminerend ervaren. v.v. Rijen heeft met dit incident helaas de (landelijke) pers gehaald. Wij zijn hierdoor verrast en beschaamd, het moet helder zijn dat we dit afkeuren. Wij willen als club niet met dit soort gedrag geassocieerd worden, nu niet en ook niet in de toekomst. Dit past ons namelijk niet!

In de toekomst wordt bij constatering van opruiend en intimiderend gedrag vanuit het publiek aan de betrokken persoon/personen minimaal een sportparkverbod opgelegd.

Deze mededeling zal door het bestuur ruim gecommuniceerd worden teneinde niet alleen leden maar ook overige sportparkbezoekers te bereiken.

Bestuur v.v. Rijen