Carnaval, Pasen en Pinksteren, alles valt vroeg in 2024. Gelukkig is daar de Avondvierdaagse Rijen die altijd in de eerste hele week van juni valt. Is er toch een feestje later in het seizoen!

De avondvierdaagse Rijen 2024 gaat op dinsdag 4 juni van start. Vrijdag 7 juni is de laatste wandelavond met defilé langs het laatste deel van de route.
De organisatie is alweer bezig met de voorbereidingen. De routes zijn gemaakt, vergunningen aangevraagd, vrijwilligers geregeld, sponsoren benaderd en er is overleg geweest met de scholen. De puntjes moeten nog op de “i”, en dat gaat dit jaar weer lukken! De voorinschrijving is inmiddels gestart en je kunt inschrijven op de website: www.avondvierdaagserijen.nl. De afstanden waaruit je kan kiezen zijn 3, 5, 10 en 15 km.

Nieuw dit jaar is dat je kunt betalen met iDeal.
De routes van de 3 km zijn rolstoel en kinderwagen vriendelijk.
Aankomst en vertrek zijn weer achter cultureel centrum de Boodschap.
Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per persoon, als je inschrijft t/m zondag 26 mei.
Van 27 mei t/m 3 juni zijn de kosten € 6,00. Ter plekke (bij de startlocatie) inschrijven op dinsdag 4 juni kost € 7,00.

Deelname staat open voor iedereen, of je nu alleen loopt of in groepsverband. De kinderen van de basisscholen melden zich aan via hun eigen school.

De Avondvierdaagse Rijen heeft een vlag om het dorp een unieke sfeer te geven tijdens de Avondvierdaagse week. De vlag (1 x 1,5 m) kost slechts € 17,50 per stuk en wordt bij je bezorgd (bij adressen in Rijen). Je kunt de vlag bestellen op: www.avondvierdaagserijen.nl
U kunt ons ook volgen via Instagram, Facebook en X voor de laatste informatie.