Details:

De wereld om ons heen verandert, dat zien we terug in de maatschappij en hoe we met elkaar omgaan. VIPGilzeRijen is de schakel tussen de vraag naar vrijwilligers vanuit organisaties en particulieren en het aanbod van vrijwilligers uit deze gemeente. Daarnaast biedt VIPGilzeRijen de mogelijkheid om hulp te vinden op maatschappelijk vlak bij professionele organisaties of zzp’ers. Door mensen met elkaar in contact te brengen komt vraag en aanbod bij elkaar en krijgen de bewoners van Gemeente Gilze en Rijen de hulp die zij verdienen! De zorgzaamste gemeente van Nederland, dat is waar VIPGilzeRijen voor staat!

Wilt u meer weten over Stichting VIPGilzeRijen? Heeft u vragen, tips voor verbetering of ideeën voor samenwerking? U kunt telefonisch of per email contact opnemen met het VIP team. Of bezoek brengen aan het VIPloket.

VIPloket Rijen: Geopend op dinsdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur.
Adres: A. Adriaansenpad 1, 5121 VS Rijen. Het loket is gevestigd in de Bibliotheek aan de achterzijde van CC de Boodschap.
Telefoon: 06 57345182 (bereikbaar tijdens openingstijden VIP loket Rijen)
Email: viploket@vipgilzerijen.nl

VIPloket Gilze: Geopend op dinsdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur.
Adres: Cultureel Centrum de Schakel, Kerkstraat 104, 5126 GD Gilze. Het loket is gevestigd in de Bibliotheek, bij het oude gemeenteloket.
Telefoon: 0161-452009 (bereikbaar tijdens openingstijden VIP loket Gilze)
Email: viploket@vipgilzerijen.nl

Coördinator van de Stichting VIP
Annemiek Messer
Telefoon: 06 12615727 (bereikbaar op maandag en dinsdag)
Email: info@vipgilzerijen.nl

Dagelijkse helpdesk VipGilzeRijen: Voor alle technische vragen, vragen over betrouwbaarheid en veiligheid of inlogproblemen van de VIP site, kunt u dagelijks tijdens kantoor uren, contact opnemen met de helpdesk. NLvoorelkaar is de technische ondersteuner van VIPgilzerijen.nl en kan al uw vragen beantwoorden.

Telefoon helpdesk: 088-8000603
E-mail helpdesk: info@nlvoorelkaar.nl


Contactgegevens:

Adres: Nassaulaan 62
5121 BC Rijen

Website: https://www.vipvoorelkaar.nl
Telefoon: 088-8000603

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

vrijwilliger, vrijwilligerswerk, informatie, rijen, boodschap