Obs De Wildschut geeft haar leerlingen de ruimte voor het veelzijdig en op eigen wijze ontwikkelen, presenteren en delen van talenten. Dat doen ze individueel en in samenwerking met andere kinderen, in een veilige en inspirerende sfeer. Het fundament van ons onderwijs leggen we uit op basis van de volgende vier kernwaarden: Kindgericht, Toekomstgericht, Inspirerend en Verbindend. Meer weten? Kom dan naar de open avond op dinsdag 27 februari van 19.45 – 21.30 uur.

Ontdek waar jij knap in bent!

Binnenkort word je vier jaar en mag je naar school. Ben je al nieuwsgierig… naar de school, de juf of meester en de andere kinderen? Wij zijn in ieder geval erg nieuwsgierig naar jou! Wie ben jij? Wat neem je mee? En wat kunnen we van jou leren? Laten we op avontuur gaan en jouw unieke talenten ontdekken. Samen vullen we jouw knapzak met al je knapheden!” Kom De Wildschut ontdekken op woensdag 28 februari van 09.00 – 12.00 uur.