Op zondag 17 november organiseert Smaaklokaal in samenwerking met Frans Seelen een “winterwandeling” in onze prachtige omgeving.

Heeft u zin in een sportieve zondag ochtend met een beetje cultuur, dan bent u bij Frans aan het juiste adres.

Hij neemt u, enthousiast  mee, naar een stukje historie van ons dorp en ook het natuurlijk schoon in onze directe omgeving zal u verbazen.

We hebben een route uitgestippeld welke voert langs diverse historische plekken zoals, een voormalig kampement van 13000 soldaten onder leiding van Koning Willem 1, een oud Rotterdams kinderkamp en een voormalige woonwijk van de Duitsers uit 1940 “de siedlung”, tevens gaat de wandeling over de oudste zandpaden van Rijen met veel natuurlijk schoon.

Tijdens de wandeling zal Frans allerlei herinneringen ophalen die zich op de verschillende locaties hebben voorgedaan.

De wandeling is ongeveer 7 km en is helaas niet rolstoel/rollator geschikt!

Tip: sportieve(wandel) schoenen.

We ontvangen u graag om 10.00 uur bij Smaaklokaal onder het genot van een kopje koffie en onze huisgemaakte appeltaart, waarna Frans met dia’s alvast een voorproef zal geven van de wandeling.

We starten om 10.30 uur met de wandeling en we verwachten om 12.30 uur terug te zijn bij Smaaklokaal, met de mogelijkheid tot napraten en de dia show nog een keer te bekijken.

Er bestaat een mogelijkheid om van een lunch gebruik te maken, dit is echter niet verplicht.

Heeft u zin in een sportieve start van de zondag met leuke weetjes over ons dorp, schrijf dan in via info@smaakrijen.nl of reserveer telefonisch 0161-226837.

De kosten van de wandeling, inclusief kopje koffie met huisgemaakte appeltaart zijn € 5.00

Wij zien u graag op 17 november om 10.00 uur bij Smaaklokaal,

Frans, Anielka en Rob.