KIN Makelaars heeft het voorrecht om veel mensen aan een warm en gezellig thuis te mogen helpen. Een woning waar kopers gelukkig worden en met plezier binnenstappen. Helaas heeft niet iedereen zo’n warm thuis, in het bijzonder de ouderen onder ons. Alle 6 de vestigingen van KIN Makelaars zetten zich daarom deze maand extra in om eenzame ouderen te ondersteunen.

53% van de 75-jarigen ervaart gevoelens van eenzaamheid, van de 85-jarigen is dat maar liefst 63%. Een enorm aantal. Rondom de kerstdagen is dit helaas nog extra voelbaar. Graag wil KIN Makelaars ook hen het warme gevoel geven dat ze als makelaar zo vaak zien en verzorgen.

KIN zet zich deze maand daarom extra in om zoveel mogelijk eenzame ouderen een kerstdiner te kunnen bieden. Samen met Het Nationaal Ouderenfonds, een organisatie die zich dagelijks met hart en ziel inzet voor ouderen in Nederland die eenzaam, kwetsbaar of verminderd zelfredzaam zijn of het risico daartoe lopen.

Namens KIN worden er sowieso honderd kerstdiners aangeboden, maar samen met hun verkopers willen ze dit nog verder vergroten. Voor iedere woning die ze in december in verkoop nemen, komen hier nog eens drie diners bij!

Mensen die verkoopplannen hebben en benieuwd zijn naar deze actie, kunnen contact opnemen zodat de actie toegelicht kan worden. Iedereen die zijn of haar steentje wil bijdragen aan deze actie mag uiteraard ook contact opnemen zodat er samen gezorgd kan worden voor een warme kerst voor deze ouderen in Brabant!