Een carnavalsmiddag voor mensen met een beperking

Het leutige polonaisebal is jarig…

En wie jarig is die trakteert.

Op zaterdagmiddag 22 februari om 14.00u word je getrakteerd op de 5e editie van het leutige polonaisebal. Hét carnavalsfeest voor mensen met een beperking uit de omgeving van Gilze. Uiteraard zijn familie, vrienden en kennissen ook van harte welkom. Dus wil jij dit feest ook nu weer laten slagen, dan zeg het voort. Vertel het op school of op de dagbesteding.

Bij binnenkomst kan er ingeschreven worden om een kans te maken op een plaatsje in de raad van 11.

De entree is gratis. De deuren gaan open om 14.00 u en direct zal het feest beginnen. Naar verwachting zal om 14.15u onze nieuwe Prins “Kevin d’n Irste ” samen met zijn adjudant Bram Rommens en nieuwbakken hofdames Lieke Drubbel en Benthe Beune arriveren. Maar natuurlijk ook onze jeugdprins “Thijmen d’n Irste” en zijn gevolg, worden onder begeleiding van “Hofkapel de Leutefleuters” binnen gespeeld. De leutefleuters spelen aansluitend hun repertoire, om de beentjes al eens goed los te gooien, aangevuld met een schitterende dans van de Leutdansers.

Maar er wordt nog meer getrakteerd;

Zoals gebruikelijk wordt op deze middag carnaval gevierd met veel polonaise, disco van Nightlight en live optredens van de Mechel en de enige echte Jason van Elewout. Beginnende rasartiest en nu al te zien bij de Hooikar, onthoudt u die naam… muziek is traditioneel gesponsord door de Hooikar.

Carnaval is het mooiste feest wat er is. De polonaise is een favoriet onderdeel van deze middag en zal met enige regelmaat opgestart worden. Ook voor de rolstoelen en rollators is plaats genoeg. Voor de honger en dorst kun je aan de bar van de Hooikar terecht.

Kan er nog meer getrakteerd worden….Ja dat kan.

Speciaal vanwege de 5e editie van het leutige polonaisebal trakteert Eetwinkel kom d’r in op diverse snacks deze middag. En we kunnen door een bijdrage van Stichting OPA een mooi aandenken weggeven ter ere van het 5-jarig bestaan.

Maar wat is een verjaardag zonder bezoek, dus kom in grote getale genieten van deze verrassende middag en zet in je agenda, kalender of telefoon;

Zaterdagmiddag 2 februari van 14.00u t/m 17.00u, het leutige polonaisebal in de Hooikar in Gilze, Alphenseweg 14a.